Blueprint Healing

Als je iets meer zoekt dan gesprekstherapie en kan je bij mij ook terecht voor energetische therapie.

Energetische therapie of healing kan jouw net dat stukje brengen dat je mist in meer traditionele methodes.

Een healing heeft als doel om jouw energieveld terug in balans te brengen. Een energieveld in balans heeft een positieve invloed op jouw mentale en fysieke welzijn. De healing werkt vanuit drie principes: Neutraliseren, Harmoniseren en Activeren.

Neutraliseren van eventuele blokkades, negatieve ervaringen.

Harmoniseren. Door blokkades te verwijderen, kan je energie terug vrij stromen en vind je terug verbinding met je oorspronkelijke staat van harmonie. Jouw energetische blauwdruk.

Activeren. Doordat je terug in die oorspronkelijke staat van harmonie komt, krijgt jouw essentie de ruimte om zich vollop te ontplooien. Doordat de energie terug stroomt, worden de innerlijke kwaliteiten van je ziel gereactiveerd. Je komt terug in contact met je ware zijn.

  • De linker- en rechterhersenhelft werken beter samen
  • Je stressniveau gaat naar beneden
  • Je hoofd en hart staan beter in verbinding
  • Inzichten komen op je pad
  • Je intuïtie groeit
  • Je voelt je weer verbonden met liefde, vreugde en eenheid

Healing is dus een proces van energetisch terug ‘heel’ worden zodat heel jouw zijn terug gevoed wordt met (frequentiële) informatie van de bron waardoor jouw potentieel als bewuste en gelukkige mens werkelijk kan groeien

Een healing gebeurt op afspraak via 0478 218 290 of via deborahclaeyscoaching@gmail.com.

De healing begint met een verkennend gesprek. Tijdens dat gesprek leren we elkaar kennen en gaan we na met welke vragen je zit en op welk gebied jij healing wenst te ontvangen.

Daarna neem je plaats op de massagetafel. Je hoeft enkel je schoenen uit te doen. De healing kan van start gaan en gebeurt zonder aanrakingen. De duur van de healing zelf bedraagt ongeveer 30 min.

Op het einde is er ruimte voor een afrondend gesprek.

De kostprijs voor een healing bedraagt 50 euro.