Algemene Info

 

Online therapie of begeleiding volgen is evenwaardig aan een face to face begeleiding. Een groot voordeel van online therapie is dat je je niet hoeft te verplaatsen. Je bespaart tijd en kan aan de slag vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

 

 


Trajecten & Tarieven

 

Het “Sterk in Mezelf” Traject

 

 

Sterk in Mezelf

kan ik alles aan

ben ik mijn eigen anker

in de oceaan van Verandering

 Sterk in Mezelf

vaar ik mijn eigen koers

in verbinding met de vloot van het Leven

 

 In dit driemaandelijks  traject ga je jezelf beter  leren kennen. Je (her)ontdekt je sterktes en hoe je deze kan inzetten in je dagdagelijks en/of professioneel leven.  Tijdens het traject wordt het duidelijker wat jij nu echt wilt en hoe je trouw blijft aan jezelf. Je leert omgaan met afleidingen en hoe je je eigen grenzen respecteert.

Dit traject omvat een kennismakingsgesprek en een  tweewekelijkse videochat ( 6 gesprekken). Indien verdere begeleiding na het traject gewenst is, is dit uiteraard mogelijk.

Een eerste kennismaking is vrijblijvend en gratis. In dit gesprek gaan we na wat het “Sterk in Mezelf”traject voor jou persoonlijk kan betekenen en of je bereidt bent tot een verdere samenwerking .

Tarief

360 euro. Een gedeeltelijke terugbetaling is mogelijk voor zowel jongeren als volwassenen. Informeer hiervoor bij je mutualiteit. Een eerste kennismakingsgesprek, van 30 min, is gratis.

 

Nieuwsgierig naar mijn manier van werken? Hou mijn facebookpagina  in de gaten.

 

Privacybeleid

 

Alle contacten verlopen met respect voor uw privacy. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Na afronding van de begeleiding worden al uw gegevens van mijn computer en skype verwijderd. Omwille van het beroepsgeheim is therapie via mail en chat op dit moment niet mogelijk. De begeleiding verloopt via skype (videochat).

 

 

Contact

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]