Luisterkind - Deborah Claeys

 

Algemene Info

 

De luisterkindmethode werd ontwikkeld door Diana van Beaumont. De methode is zowel voor kinderen als volwassenen. Via deze methode is het mogelijk op afstand contact te maken met het kind of de volwassene en in gesprek te gaan over zijn of haar vragen.
Het mooie aan deze methode is dat er via energetisch contact antwoorden naar boven komen. Deze antwoorden komen vanuit het hart en ziel van de persoon zelf, waardoor een gesprek vaak al verandering in gang zet.

 

Kinderen communiceren vaak via hun gedrag en emoties. Zeker jonge kinderen, waardoor het voor ouders moeilijk is om te weten wat er aan de hand is. Een luisterkindafstemming kan hierbij hulp bieden en handvaten, vanuit het kind zelf, aanbieden aan de ouders.

 

Jongeren en volwassenen kunnen zichzelf al beter uiten. Desondanks zijn er periodes in het leven waarin je behoefte hebt aan meer inzicht in jezelf en de vragen die je hebt. Je kan met verschillende vragen en problemen een afstemming aanvragen.
Slaapproblemen- angsten- levensvragen- druk gedrag- onrustig gevoel- concentratieproblemen- verdriet- woede-uitbarstingen- enz…

Voor meer info over deze boeiende methode www.dianavanbeaumont.nl  

 

 

Luisterkind - Deborah Claeys

 


Tarief

 

Een luisterkindafstemming bedraagt 60 euro.


Getuigenissen

 

Dag Deborah,

Een dikke merci voor deze beschrijving die wel heel erg correct is over mijn fantastische dochter!

Groetjes en nogmaals bedankt

Dag Deborah,
Heel erg bedankt voor je schitterende afstemming. Ik probeer nu elke avond samen met haar wat te letten op haar ademhaling, maar het is nog moeilijk (ook voor mijzelf is dit een uitdaging en dat straal ik waarschijnlijk ook uit). Mijn dochter is een echte denker zoals ik. Ik herken mezelf zo goed in alle vragen die ze stelt en de onrust die er ook bij komt kijken. Ook ‘s nachts draait de denkcirkel verder. Ik besef dan ook dat ik zal moeten puzzelen aan mijn levensstijl om soms wat rust te brengen in haar denken.
Groetjes en bedankt

 

Dag Deborah,

 

bedankt voor je afstemming, heb die net gelezen en die kwam echt binnen! Je zit er inderdaad knal op! Ik heb die nu opgeslaan en zal er af en toe nog eens naar terugkijken. Het deeltje over samen een pad bewandelen klopt wel. Ik begin in te zien dat hij mij ook echt die stabiliteit kan geevn waar ik op zoek naar ben en die nu ook in mezelf kan zoeken. Ik sta graag in vuur en vlam, maar nu dit meer in balans doen.  Dankjewel, ik apprecieer je afstemming enorm.

 

 


Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]