Luisterkind - Deborah Claeys

 

 

 

Algemene Info

 

De luisterkindmethode werd ontwikkeld door Diana van Beaumont. De methode is zowel voor kinderen als volwassenen. Via deze methode is het mogelijk op afstand contact te maken met het kind of de volwassene en in gesprek te gaan over zijn of haar vragen.
Het mooie aan deze methode is dat er via energetisch contact antwoorden naar boven komen. Deze antwoorden komen vanuit het hart en ziel van de persoon zelf, waardoor een gesprek vaak al verandering in gang zet.

 

Kinderen communiceren vaak via hun gedrag en emoties. Zeker jonge kinderen, waardoor het voor ouders moeilijk is om te weten wat er aan de hand is. Een luisterkindafstemming kan hierbij hulp bieden en handvaten, vanuit het kind zelf, aanbieden aan de ouders.

 

Jongeren en volwassenen kunnen zichzelf al beter uiten. Desondanks zijn er periodes in het leven waarin je behoefte hebt aan meer inzicht in jezelf en de vragen die je hebt. Je kan met verschillende vragen en problemen een afstemming aanvragen.
Slaapproblemen- angsten- levensvragen- druk gedrag- onrustig gevoel- concentratieproblemen- verdriet- woede-uitbarstingen- enz…

Voor meer info over deze boeiende methode www.dianavanbeaumont.nl  

 

Luisterkind - Deborah Claeys

 


Tarief

 

Een luisterkindafstemming bedraagt 60 euro.


Getuigenissen

 

 

 

Hoi Deborah,

Wauw, heb met verbazing zitten lezen. Wat herkenbaar zeg.

Gelijk de eerste zin in het verslag van Sien is raak. Het is echt een lolbroekje en ze houd van lachen.Ik zeg heel vaak over Sien dat ze al zo wijs is, en dat lees ik ook echt terug. Fijn om te weten wat er achter het huilen schuilt en hoe we dit een beetje voor haar weg kunnen nemen. Hier gaan we zeker mee aan de slag.Ze kan soms als ze naast iemand zit in 1x in huilen uitbarsten om niks lijkt het. Als ik dan lees dat ze zoveel prikkels opvangt van anderen, dan vallen er puzzelstukjes op hun plek.

Ook Evie klopt als een bus, die wisseling van structuur en vrijheid. Als ze wat ‘moet’ dan wil ze het inderdaad niet en wat er in staat over papa, het is allemaal zo herkenbaar.Ik weet niet wanneer je de afstemming hebt gedaan? Emma slaapt de laatste nachten ook echt weer door en is niet meer zo onrustig in de nacht. Ergens geloof ik wel in vorige levens. Als ik zo lees dat ze het samen met jou heeft afgesloten en gezien het feit dat ze ’s nachts door slaapt, echt heel bijzonder.

Heel erg bedankt Deborah!

 

 

 

Dag Deborah,

Een dikke merci voor deze beschrijving die wel heel erg correct is over mijn fantastische dochter!

Groetjes en nogmaals bedankt
 

 
 
 
 
Dag Deborah,
 
Heel erg bedankt voor je schitterende afstemming. Ik probeer nu elke avond samen met haar wat te letten op haar ademhaling, maar het is nog moeilijk (ook voor mijzelf is dit een uitdaging en dat straal ik waarschijnlijk ook uit). Mijn dochter is een echte denker zoals ik. Ik herken mezelf zo goed in alle vragen die ze stelt en de onrust die er ook bij komt kijken. Ook ‘s nachts draait de denkcirkel verder. Ik besef dan ook dat ik zal moeten puzzelen aan mijn levensstijl om soms wat rust te brengen in haar denken.
 
Groetjes en bedankt

 

 

Dag Deborah,

 

bedankt voor je afstemming, heb die net gelezen en die kwam echt binnen! Je zit er inderdaad knal op! Ik heb die nu opgeslaan en zal er af en toe nog eens naar terugkijken. Het deeltje over samen een pad bewandelen klopt wel. Ik begin in te zien dat hij mij ook echt die stabiliteit kan geven waar ik op zoek naar ben en die nu ook in mezelf kan zoeken. Ik sta graag in vuur en vlam, maar nu dit meer in balans doen.  Dankjewel, ik apprecieer je afstemming enorm.

 


Contact

deborahclaeyscoaching@gmail.com