Luisterkind - Deborah Claeys

Luisterkind in een paar minuten

geplaatst in: Uncategorized | 0

 

Hoe leg je luisterkind uit als je maar een paar minuten de tijd hebt?

 

Over deze vraag moesten mijn collega luisterkindwerkers en ikzelf nadenken op de Samenzijndag voor Luisterkindwerkers.

Geen eenvoudige vraag voor mij om te beantwoorden, laat staan om uit te leggen. Het was dus best een confronterende oefening.

 

Toch was deze vraag echt een cadeau voor mij. Ik ontdekte dat anderen ook sukkelden met deze vraag. Het is niet eenvoudig om iets uit te leggen dat je vooral ervaart en eigenlijk ook nog niet helemaal begrijpt.

 

Dankzij deze oefening en de steun van de andere luisterkindwerkers, waag ik me nu toch aan het beantwoorden van deze vraag hier op mijn blog.

 

Luisterkind is een liefdevolle en krachtige methode die me toestaat af te stemmen op een persoon via een foto, een naam en een geboortedatum. In de energie maken we contact en gaan we in ‘gesprek’ over de vragen die de persoon heeft. Ik luister naar wat de persoon wenst te vertellen. De persoon zelf geeft mogelijke oplossingen en handvaten voor de gestelde vragen. Een afstemming kan zowel bij volwassenen als kinderen en met allerlei vragen.  De afstemming gebeurt op afstand, dus het vraagt niet veel inspanning. De aanvrager ontvangt de afstemming in zijn mailbox.

 

Geen betere manier om iets te leren kennen, dan door het zelf te ervaren.

Ben je nieuwsgierig of het jou of je kind kan helpen?

Vraag een afstemming aan via het contactformulier op mijn site of via mail (deborahclaeyscoaching@gmail.com).